ulwan's FotoPage

By: Muhamad Ulwan Mokhtar Mohed

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 8-Aug-2009 04:43 Email | Share | | Bookmark
My Fotopages is Shutted Down!

blog ni telah dipindahkan ke alamat berikut
ulwan25.blogspot.com

segala kesulitan amat dikesali


Monday, 18-May-2009 12:11 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Guru!

Asalamualaikum,

fuh, mmg besh la arie ni. santai betui! goyang kaki aja. x payah pikir nk blajo, nk wat omework, hehe..
sedaura sekalian, mmg la 16 mei tu arie gutu tpi 2 hari lewat pun xkan x bley sambut kut? (biase la, johor kn suke lmbt2 kn benda ni sume hehe), ambo bwk 'camera' yg berjenama Nokia ke sekolah utk snap photos tpi malang betui x rekod time di dewan (nset dilarang dibawa ke sekolah!)
tpi apa kn daya? ini saja yg mampu kutangkap


Corn ke nie??


Glamour gile time sign bnda nie


suasana pagi di kelas 3SAB


A duel between the silat buyz


mane satu yg mukenye mcm tenok? teka la, teka!


glimpse look be4 going to thah angsana

speaking of angsana, mak Zahin ajak sye pgi angsana, main main bowling la pulak. adoi, ambo dah la formula main bowling pun dah lupe, tpi xpe. wa cube jugak. kt sne, dpt jmpe cikgu2 dan rakan2 yg lama (en tan, en alias, en hamdan, pn. liza, amirul, izzah dan lain2). mmg dh kire lme gak la x jmpe mereka. rindu jugak la lagi2 time ambo ni yg ndak mahu pindah (mudah mudahan, InsyaAllah)




abe, makan dulu la! nk maen bowling kne pecah prut dlu!


.........


.........


Danish!

sekian, terima kasih ya walad drpd kawanmu yg hina ini,


Saturday, 16-May-2009 12:05 Email | Share | | Bookmark
A Hidden place discovered lately

Asalamualaikum.
fuh, hebat lah bangunan itu. besaw giler! mcm Bahtera Nabi Nuh!
bukan, bukan itu, bukan! itu lah Jusco di Bukit Indah. super besaw!


Muhamad Ulwan


HL Make my bones strong! but not muscle arr


Muhamad Munauwar

that special places were never been discovered even it was existed like, 5 months ago!


Saturday, 18-Apr-2009 13:10 Email | Share | | Bookmark
Program di Utm (18/04/2009)

Asalamualaikum dan salam sejahtera semua. fuh, mmg penat betui la ari ni. lawat sana lawat sini, tapi mmg puaih hati lah. mula2 tu ingatkan dewan N24 ni dewan yg tak prnah ku lihat. rupa2nya hanya di depan pejabat pertama allahyarham bapaku saja (Al-Fatihah). apa lagi, mmg hepi la time amik gambo.
sye berkesempatan dlm melawat kampus2 dan fakulti di UTM namun terus terang sye ckp la, ini sumenye hanyalah lambaian 'goodbye' semata2. Allah mmg sengaja nk memberi penglihatan terakhir sye terhadap pejabat2 dan tmpt kerja bapaku. huhu

btw, ni gambo2 yg terpilih drpd apa yg dpt ditangkap oleh N78 sye ni=









Saturday, 18-Apr-2009 12:51 Email | Share | | Bookmark
'Kawan Karib' baru saya!!

inilah kawan karib terbaru saya! boleh masuk poket, boleh selit2 di mana saja!


mmg bagus btul nset ni. pendapat sye la, nset ni mmg superb&balanced features.
tpi mostly sye gune utk tangkap gambo je (apps&games pun byk gakz). drpd tarikh beli 09/04/09 hinggalah skrang, jumlah gambo dh cecah 800++. mmg besh!
camera snapshots examples=







p.s.= nset ambo dah modified/hacked. lagi besh!


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net